Joyce van Moorsel

In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met lichaamswerk. Het bracht mij meer rust, zelfvertrouwen en spontaniteit. Vol enthousiasme startte ik een jaar later de opleiding lichaamsgerichte psychotherapie bij Bodymind Opleidingen. Tijdens de opleiding assisteerde ik bij de cursus “Leven in je Lijf”. Daar zag ik dat mensen met en zonder ervaring met lichaamswerk mooie stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Ieder in zijn eigen tempo met een eigen thema.  Wat mij het meest raakte was dat er al op de eerste avond veel openheid en (harts)verbinding wordt ervaren door deelnemers. Gedurende de cursus zag ik de kracht, spontaniteit en het zelfbewustzijn van deelnemers toenemen. En dat gun ik iedereen.

Mijn missie is dat verbinding, vitaliteit en lichaamsbewustzijn beschikbaar is voor iedereen, elk team en elke organisatie die daarvoor open staat. De cursus “Leven in je Lijf” sluit mooi aan op deze missie. Vandaar dat ik vanaf 2023 de cursus “Leven in je Lijf” zelf geef. 

Jij bent van harte welkom om samen op reis te gaan naar binnen. Via de wijsheid van jouw lichaam ontdek je nieuwe stappen en verbindingen in jouw leven. Meer informatie over de cursus en data kan je vinden op mijn website. 

Cursus: www.naarhartenlust.nl/trainingen

Email: info@naarhartenlust.nl

Praktijk: www.naarhartenlust.nl

Telefoonnummer: 0613986445