Ingrid van Brummelen

Voordat ik aan de opleiding voor lichaamsgerichte psychotherapie bij Bodymind begon was ik behoorlijk uit contact met mijn gevoel. Ik was heel goed geworden in het analyseren van mijn gevoelens. Chronische pijn , angsten, sombere gevoelens ze bleven mij in de weg zitten om te leven. Gedurende de opleiding heb ik in kleine stapjes contact kunnen maken. Eerst met mezelf , met mijn lichaam; wat heeft mijn lichaam te vertellen? En alles mogen voelen met wat er is heeft mij gebracht dat ik er helemaal mag zijn zoals ik ben. Letterlijk het leven in mijn lijf! Vervolgens in contact met de ander en daardoor heb ik een zoveel fijner leven gekregen. Dat wens ik ieder ander ook.

Ik ben meerdere malen assistent geweest bij de cursus leven in je lijf en dat heeft mij geïnspireerd om zelf ook trainer te worden.  Anderen te mogen begeleiden in hun eigen proces van ontwikkeling ervaar ik als een prachtig cadeau voor beide.

Mijn levensdoel is om jou contact te laten maken met jezelf, voelen wat er in je leeft , jezelf te laten raken,  jezelf met compassie te gaan voelen.

Weet dat je van harte welkom bent!

De cursus leven in je lijf geef ik samen met mijn collega Joyce van Moorsel.

Voor meer informatie over data en kosten ga dan naar:

www.naarhartenlust.nl ( dit is de website van Joyce)

of een stuur een berichtje naar:  ivb1969@hotmail.com

of via 06-42746909