Ineke Pet

Mijn naam is Ineke Pet. Ik werk als lichaamsgericht therapeut, trainer en coach. Gedurende mijn leven ben ik geschoold geraakt in vormen van luisteren en daar ben ik nog altijd nieuwsgierig naar. In een periode dat luisteren me niet zo goed af ging, ontdekte ik het lichaamswerk en de taal van mijn eigen lichaam. Als Gezondheidswetenschapper werd ik al jong een holistisch denker. Met de jaren leerde ik zelf de verbinding tussen mijn levensverhaal én mijn lichaam&geest kennen. Een bron van heling en energie. Iedereen beschikt over deze bron en levensenergie. Een energie die ook een veilige bedding biedt in organisaties. Dit ontdekte ik door werkervaring in verschillende rollen waarin ik samenwerkte met zorgmedewerkers, welzijnswerkers, medici en paramedici en leidinggevenden.

Wanneer je jouw eigenheid en energie wilt ervaren, uit de malle molen van de herhaling wilt stappen waardoor je steeds in dezelfde situatie belandt. Je meer op je gemak en ontspannen wilt voelen in je sociale en werkomgeving. Je problemen wilt onderzoeken en hoe je daar mee om kunt gaan. Overweeg dan eens de trainingen van Leven in je lijf of lichaamsgerichte therapie. Je bent altijd welkom voor een kennismaking. Ik help je met liefde en humor naar jezelf en je omgeving te luisteren. Te accepteren en verantwoordelijkheid te nemen voor wat jij kunt doen. Tegelijkertijd te laten waar je geen invloed op hebt. Mensen typeren mij als verbindend, sprankelend en spiritueel, doortastend en waarachtig.

Mijn motto: ‘ieder begrepen woord in een ontmoeting met jezelf en de ander is een wonder’.

Ik ben er trots op onderdeel te zijn van het netwerk Leven in je lijf en deze basistraining te mogen verzorgen. Je bent van harte welkom.

Email: welkom@homeforbodymind.nl (tot 15 november inekepet71@gmail.com)

Website: www.homeforbodymind.nl (onder constructie)

Tel: 0627383292