Jaartraining

De jaartraining is geschikt voor mensen die kiezen voor een traject verdeeld over een jaar. De training helpt de gewenste verandering in het dagelijks leven te integreren.

In deze jaartraining ga je op zoek naar jouw dieperliggende overtuigingen en gedragspatronen. De oefeningen brengen deze bewustwording actief op gang en stimuleren je om oude blokkades los te laten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Dit stelt je in staat om in het nú met steeds meer helderheid en bewustzijn je lichaam te voelen en te ervaren.

Je zult na dit traject meer rust en zelfvertrouwen hebben, meer vanuit je eigen kracht leven, beter je grenzen kunnen voelen én aangeven en bewustere keuzes kunnen maken vanuit het hart. Dit heeft invloed op jouw omgeving, er is meer en dieper contact met anderen, op het werk vind je meer voldoening of je vindt de baan die wel bij je past. Ook op het gebied van gezondheid kun je winst behalen.

De jaartraining bestaat uit twaalf hele dagen, verspreid over een jaar.
Tussendoor oefen je thuis en samen in kleine groepjes. Dit houdt de training levend in je dagelijkse praktijk, maakt verandering in je dagelijks leven gemakkelijker en verdiept je ontwikkelingsproces.

Het is mogelijk om tussen de dagen door individuele sessies af te spreken om persoonlijke thema’s nader te onderzoeken. Deze opzet blijkt heel stimulerend en inspirerend.
Is dit precies wat jij op dit moment zoekt? Klik hier voor de trainers die dit traject aanbieden.