Hilde Verbeeck

Lichaamswerk is voor mij een weg naar een levendiger en meer ontspannen ik. Dit werk heeft me letterlijk ‘in’ mijn lijf gebracht en dichter bij mijn oorspronkelijke organische natuur, die haar eigen ritme en seizoenen heeft, en die weet wat ze nodig heeft. Ik hou er steeds meer van ‘het leven’ in mijn lijf te voelen, wat dit ook is. Ik kan er steeds beter bij vertoeven, het omarmen, ervan genieten, hoe donker of licht het ook is. Dit werk heeft me een diep vertrouwen gegeven in het leven, dat ik veilig ben en dat er genoeg is. Ik ben genoeg. Ik heb kunnen experimenteren met expressie van al dat opborrelende leven in mij, en dit in contact mogen brengen met anderen. Wat een helende ervaringen: ik ben oké zoals ik ben en hoef er geen millimeter vanaf te doen!

Ik hou van ademen, spelen, bewegen, verkennen in contact, mijn hart volgen. Er is zoveel te ervaren, het is eindeloos. Telkens weer nieuwsgierig open staan voor het nieuwe dat zich ontvouwt in het hier en nu.

Ik ben dankbaar dat ik als lichaamstherapeut andere mensen mag begeleiden op hun unieke weg. Voel jij je geroepen voor deze ‘leven-gevende’ cursus? Ik kijk er alvast naar uit je te mogen ont-moeten. Van harte welkom!!

Email: info@hilde-verbeeck.be

Website: www.hilde-verbeeck.be

Telefoon: 0032 477 630 390